Karriär

Specialistkompetens inom arbetsrätt

Circle

01

Förhandlingar mellan arbetsgivare och arbetstagare

Circle

02

Internationell erfarenhet

Circle

03

Skrolla nedåt

Har du en vinnarskalle? Tänker du utanför ramarna? Då är du intressant för oss.

På RiVe Juridiska Byrå arbetar vinnare. Givetvis innebär det inte att vi bara vinner. Vad det betyder är att var och en av oss – från telefonisterna, sekreterarna, chaufförerna och piloterna till juristerna är vinnare genom sin personlighet.

Arbetet på RiVe är mycket varierat. Vi sätter alltid klienten och klientens intressen i absolut fokus. Oavsett om det är söndag, midsommarafton eller nyårsdagen kommer klienten ändå alltid först.

Förhandling, strategisk och taktisk planering, rättsutredande och processande i domstol är bara några av de många arbetsmoment som ingår i tjänsten som jurist.

Byrån är verksam över hela Sverige och förhandlar på alla orter i landet. Allt resande i tjänsten sker smidigt och tidseffektivt tack vare att vi har egna piloter och flygplan, och tack vare vår prisgaranti så sker detta alltid till ett lägre pris för klienten än alla andra färdsätt. Dessutom ger det oss fördelen att vi kan ta oss var som helst i Europa inom några timmar.

Nyckeln till framgång är att vi är ett vinnande team. Vår attityd är att vi löser alla utmaningar.

Juristerna deltar löpande i kompetensutveckling. Byrån har dessutom egna utbildningar i avancerad förhandlingstaktik.

Man ritar på ett papper
Sakkunnig förhandlare, Lars EG Andersson

Jag har hela mitt yrkesliv arbetat med förhandling, bland annat företrätt staten Sverige som delegationsledare i FN, företrätt hela branschorganisationer i EU, Bryssel med flera, inget har dock kunnat matcha det förhandlingsteam och den förhandlingsmetodik och taktik som utbildas av RiVe och som tillhandahålls av RiVe.

Jur. Kand. Henric Einarsson

Jag hade redan jobbat med arbetsrätt i 15 år när jag började på RiVe, men det var först när jag kom hit som jag verkligen lärde mig avancerad arbetsrätt.

Jur. Kand. Alexander Rådström

RiVe Juridiska Byrå är en pragmatisk arbetsplats där juristens prestation bedöms efter klientens resultat. Det är oerhört utvecklande och motiverande för oss jurister att det viktiga inte är att ha rätt utan att få rätt.

Vill du bli en del av oss?

Här publicerar vi då och då lediga tjänster. Vi letar efter medarbetare som delar våra värderingar och vår vinnarfilosofi.

Inga lediga tjänster? Skicka in din spontanansökan här: jobb@rive.se