Arbetsrätt i Stockholm

Stockholm, Uppsala, Västerås, Örebro och Eskilstuna

Därför ska du anlita oss på rive.se

Vi har lång och gedigen erfarenhet av att försvara privatpersoner gentemot sin nuvarande eller tidigare arbetsgivare.

Hos oss på rive.se står du alltid i första rum och vi lägger stor möda och tid på att du ska bli behandlad som du förtjänar.

Arbetsrätt

Arbetsrätt

Vi här på rive.se kan bistå och hjälpa dig som privatperson med frågor som rör bland annat anställningsvillkor, lönefordringar, avtal, avtalsbrott och rehabiliteringsfrågor.

Oftast kan vi få till en form av lösning genom utomrättslig förhandling. Om behovet uppstår företräder vi dig även i en domstolstvist mot din nuvarande eller tidigare arbetsgivare.

Förhandlingar

Vi på rive.se har en lång och gedigen erfarenhet av att företräda arbetstagare i förhandlingar med såväl nuvarande eller före detta arbetsgivare. Allt som oftas lyckas vi förhandla fram en lyckad lösning som därmed gör att ärendet slipper gå till domstol. I de få fall då ett domstolsbeslut ändå behövs för att komma vidare hjälper vi dig hela vägen för bästa möjliga utfall sett från dig som klient.

Ett täckande förhållningssätt

Ett täckande förhållningssätt

Det är inte alltid helt lätt att få koll och förstår alla lagar och regler kring avtal, rättigheter och skyldigheter på arbetsmarknaden och vad som därmed gäller. Arbetsrätten är i själva verket en ganska komplex och invecklad samverkan mellan anställningsavtal, kollektivavtal, lagar och sedvana. Det hela mynnar därefter ut i rättspraxis vilket försvårar det hela änmer. Vi på rive.se är experter på arbetsrättens gällande alla aspekter. Vi jobbar med något vi kallar ”helikopterperspektiv” som gör att vi kan ge dig som privatperson allt det stöd du behöver och förtjänar i ditt ärende.

Vi FINNS FÖR DIG

BEHÖVER DU GRATIS HJÄLP
MED BEDÖMNING AV DITT ÄRENDE?

Kontakta oss då för gratis bedömning så återkommer vi inom kort till dig.

Kontaktuppgifter

Följ oss

Nyhetsbrev

Du har nu blivit tillagd Ops! Något gick fel, vänligen testa igen

© 2023 Rive.se